Postârnac Corina-Victoria

Postârnac Corina-Victoria
14-02-2018

Profesor titular învăţământ primar, gradul didactic I

Practic meseria de învățător de treizeci și opt de ani, cu pasiune și devotament, având o pregătire psihopedagogică și de specialitate, de calitate, ceea ce-mi conferă un real prestigiu în fața elevilor și părinților.

Cu răbdare și abnegație, fermitate și tact pedagogic, acționez pentru realizarea sarcinilor profesionale. Cu curaj și perseverență, utilizând un limbaj corect, bogat, introduc noul în activitatea mea, atât în domeniul metodologiei, cât și al conținuturilor. Cu voință însoțită de consecvență și simțul măsurii, manifest o conduită echilibrată.

Cu căldură și bunăvoință, asigur o atmosferă sinceră și deschisă, generatoare de încredere reciprocă, în care elevii pot să-și afirme întregul potențial. Dezvolt o atitudine moral-civică conform statutului de cadru didactic, în activitatea de zi cu zi, în lupta cu inerția sau alte obstacole, fie ele obiective ori subiective. Promovez deontologia profesională și stima de sine  față de ceilalți, optimizând întregul curs al procesului instruirii.

Mi-s dragi toți copiii, îi iubesc și-i prețuiesc!

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI