Concursul „Opt spre Zece” 2023

Concursul „Opt spre Zece” 2023
25-05-2023

 

Dragi truditori ai matematicii,
 
Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi vă propune un concurs de matematică care să vă redea speranța și încrederea în forțele proprii. Dacă veți fi mai buni, veți avea și puterea de a-i ajuta pe alții și de a fi solidari cu ei.
 
Concursul face parte din Proiectul Educațional „M.K. – Spre performanță!”, ediția a VI-a, 2023. Se poate regăsi în Calendarul CAERI, numărul 24954/06.02.2023, la poziția 413.
 
La acest concurs sunt înscriși în jur de 130 de elevi ai claselor III – VIII care sunt pasionați de matematică.
 
Subiectul este format din 4 probleme: problema de nota 8, problema de nota 9, problema de nota 10 și o problemă din Gazeta matematică.
 
Concursul se va desfășura sâmbătă, 27 mai 2023, ora 10:00, la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, iar premierea elevilor se va face la Sala Teatrului, în jurul orei 17. 
 
Premiile pe care le pot obține elevii sunt:
- Premiul I – 300 ron (din partea SOCIETĂȚII DE MATEMATICĂ DIN ROMÂNIA)
- Premiul II – 200 ron
- Premiul III – 150 ron
- Mențiuni - în limita banilor obținuți din sponsorizări
 
Datorită sponsorilor locali: MIRA – COM SRL, ADELIN IMPEX SRL, EXIMP IULIANA SRL, UNIRII SRL, SINDICATUL LIBER AL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DOROHOI și domnului Florin Socianu, dar și SOCIETĂȚII DE ȘTIINȚE MATEMATICE DIN ROMÂNIA, am reușit să strângem bani pentru premierea elevilor pasionați de matematică.
 
Participând, ne putem antrena pentru concursurile din anul școlar viitor, care ne vor găsi „en garde”, pregătiți de orice confruntare.
 
Vă așteptăm! Succesul nostru depinde de voi!
 
Vlăescu Valerian - Președinte de onoare al concursului 

Vezi listele cu elevii participanți:

 Vezi rezultatele elevilor participanți:

Clasa a III-a
Clasa a IV-a
Clasa a V-a
Clasa a VI-a
Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a

 

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI