Concursul „Opt spre Zece” 2022

Concursul „Opt spre Zece” 2022
04-05-2022

Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi vă propune, în aceste momente tulburi, un concurs de matematică care să vă redea speranța și încrederea în forțele proprii. Dacă veți fi mai buni, veți avea și puterea de a-i ajuta pe alții și de a fi solidari cu ei.

 

Concursul „Opt spre Zece” face parte din Proiectul Educațional „M.K. – Spre performanță!”, ediția a V-a, 2022. Se poate regăsi în Calendarul CAEJ 2022, nr. 15088/8.XII.2021 la poziția 83 (coordonatori prof. Daniel Șalabină, prof. Ghebac Elena).

 

Participanți

La acest concurs pot participa elevi ai claselor III – VIII, care au obținut rezultate demne de apreciat la ONGM, Comper, LuminaMath, Cangurul, Upper School și care sunt pasionați de matematică.

 

Stuctura proiectului

Subiectul este format din 4 probleme: problema de nota 8, problema de nota 9 o problemă de nota 10 și o problemă cu grad mai mare de dificultate (eventual din Gazeta matematică).

Propunerile de subiecte pot fi trimise, până pe 15 mai 2022, la adresa de mai jos: 

- prof. Daniel Șalabină → daniel_sld@yahoo.com

 

Desfășurarea concursului

Concursul se va desfășura sâmbătă, 21 mai 2022, ora 10:00, la Școala Gimnazială ,,Mihail Kogălniceanu” Dorohoi. Elevii vor fi prezenți în săli la ora 9:30. Fiecare școală participantă va asigura un profesor corector.

 

Înscrierea la concurs

Elevii se pot înscrie la concurs folosind formularul de AICI!

 

Deplasarea la concurs va fi asigurată de profesor/părinte.

 

Alte detalii privind acest concurs găsiți în Regulamentul concursului și Motivația concursului.

 

Concluzie

Prin acest concurs putem antrena concursurile din anul școlar viitor și ne vor găsi ,,en garde”, pregătiți de orice confruntare.

 

Vă așteptăm! Succesul nostru depinde de voi!

 

Director,

Prof. Luca Otilia-Stela

 

Vezi SUBIECTELE ȘI BAREMELE, Click AICI!

Vezi REZULTATELE PARȚIALE:

- Clasa a III-a

- Clasa a IV-a

- Clasa a V-a

- Clasa a VI-a

- Clasa a VII-a

- Clasa a VIII-a

Vezi REZULTATELE FINALE:

- Clasa a III-a

- Clasa a IV-a

- Clasa a V-a

- Clasa a VI-a

- Clasa a VII-a

 - Clasa a VIII-a

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI