Simpozionul „Educația copilului – un stil de viață”

Simpozionul „Educația copilului – un stil de viață”
24-05-2022

 Vineri, 3 iunie 2022, între orele 11:00-14:00, se va desfășura ONLINE, pe platforma G-Meet, Simpozionul „Educația copilului – un stil de viață”, în cadrul Proiectului interjudețean „Familia și școala – Parteneri în educație”, ediția a VII-a, poziția 15 în CAERI 2022 – nr. 48/04.01.2022.

 
Acest eveniment este organizat de Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi - Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, CCD Botoșani și Asociația „M.K. DOR – Părinți pentru copii”.
 
Stimate dascăl,
 
Ești curios să afli secretele unui parteneriat puternic și de lungă durată între familie și școală? Sau, poate, ești interesat să descoperi instrumentele pe care le poți aplica în activitatea instructiv-educativă pentru o stare de bine, de încredere și de respect?
 
Ești convins că fiecare zi reprezintă un nou pas spre cunoaștere, spre dezvoltare personală?
 
Dacă răspunsul este „DA”, vino alături de noi, echipa de proiect a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi și de INVITAȚII NOȘTRI pentru a beneficia de toate resursele oferite în cadrul acestui eveniment.
 
Asigură-ți locul la Simpozionul Interjudețean „Educația copilului – un stil de viață”, ediția a VII-a, CAERI 2022, accesând ACEST LINK, Click AICI!
 
Pentru detalii și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa: familia_scoala_mk@yahoo.com 
 
Te așteptăm cu drag,
Echipa de proiect
 

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul ȘCOLII GIMNAZIALE „MIHAIL KOGĂLNICEANU” DOROHOI